Όροι χρήσης – Εμπιστευτικότητα

Απαγορεύεται αυστηρά κάθε εμπορική χρήση της Διαδικτυακής Πύλης ή η μεταπώληση των προσφερόμενων σε αυτήν υπηρεσιών. Κάθε χρήστης συμφωνεί να τηρεί την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και κανονισμούς και έχει την αποκλειστική ευθύνη για όλες τις πράξεις ή παραλείψεις που συνεπάγεται η χρήση του προσωπικού του λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που μεταδίδει μέσω της Διαδικτυακής Πύλης.

Επίσης δεν επιτρέπεται:

Η χρήση της Διαδικτυακής Πύλης για την αποστολή εμπορικής και διαφημιστικής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή μηνυμάτων υβριστικού περιεχομένου.
Η συλλογή πληροφοριών, για άλλους χρήστες (π.χ. ηλεκτρονικές διευθύνσεις) χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή τους.
Η χρήση πλαστής ταυτότητας και ηλεκτρονικής διεύθυνσης και η με οποιονδήποτε τρόπο προσπάθεια παραπλάνησης άλλων μελών του Δικτύου σχετικά με την ταυτότητα του αποστολέα ή την προέλευση μηνύματός του.
Η μετάδοση μέσω της Διαδικτυακής Πύλης παράνομου, προσβλητικού, απειλητικού, προκλητικού ή χυδαίου υλικού.
Η μετάδοση υλικού που παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων.
Η αναπαραγωγή μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου της Διαδικτυακής Πύλης με κάθε μέσο χωρίς τη γραπτή εξουσιοδότηση.
Η μετάδοση υλικού που μπορεί να περιέχει κάθε είδους ζημιογόνο λογισμικό.
Η χωρίς εξουσιοδότηση προσπάθεια πρόσβασης στην πύλη, καθώς και σε λογαριασμούς χρηστών της Διαδικτυακής Πύλης ή σε συστήματα υπολογιστών ή άλλα δίκτυα συνδεδεμένα με την πύλη

Η Διαδικτυακή Πύλη προστατεύεται αποτελεσματικά από ιούς. Ωστόσο, το ειδικό λογισμικό ανίχνευσης ιών ενδέχεται να μην μπορεί να ανιχνεύσει και να εξουδετερώσει κάθε ιό ή άλλου είδους ζημιογόνο λογισμικό. Υπάρχει πάντα πιθανότητα να προσβληθεί ο υπολογιστής σας από κάποιο ιό ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.Η Διαδικτυακή Πύλη στην περίπτωση αυτή δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στον υπολογιστή από αντίστοιχη χρήση.

Go top

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies όπως ορίζεται στην σελίδα πολιτικής. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.