Υπηρεσία Έκθεσης Τεχνικών Βοηθημάτων

Στην Υπηρεσία αυτή σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο φιλοξενούνται, εκτίθενται και διατίθενται σε τυφλά και μερικώς βλέποντα άτομα σύγχρονα τεχνικά βοηθήματα που συμβάλλουν καθοριστικά στην αυτοεξυπηρέτηση των τυφλών ατόμων και στην ποιοτική αναβάθμιση της ζωής τους.

Στόχος της Υπηρεσίας της Έκθεσης Τεχνικών Βοηθημάτων, είναι η εύρεση καινούργιων τεχνολογιών και η ανάπτυξη νέων ειδών που θα διευκολύνουν την καθημερινή ζωή των τυφλών. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε άμεσα με εισαγωγείς και προμηθευτές, που μπορούν να εισάγουν μια σειρά από τεχνικά βοηθήματα (π.χ. λευκά μπαστούνια, ομιλούν ρολόγια χειρός κι επιτραπέζια, ομιλούν θερμόμετρα σώματος, ομιλούν πιεσόμετρα κτλ.) και ενημερωνόμαστε μέσω του διαδικτύου ή ακόμα και με επισκέψεις σε εκθέσεις που διοργανώνονται στο εξωτερικό, για είδη που υπάρχουν και χρησιμοποιούνται από αντίστοιχους φορείς στο εξωτερικό.

Με τις προτάσεις του Υπεύθυνου υπαλλήλου της Έκθεσης Τεχνικών Βοηθημάτων του Συνδέσμου, καταφεύγουμε σε καταστήματα και προμηθευτές που μπορούν να βρουν όσο περισσότερα είδη υπάρχουν ανά τον κόσμο. Η Έκθεση Τεχνικών Βοηθημάτων του Συνδέσμου προσπαθεί να βελτιώνεται και να εξελίσσεται ακολουθώντας τις ανάγκες του καιρού.

Τα τεχνικά βοηθήματα εξυπηρετούν τα τυφλά άτομα και τα άτομα με προβλήματα όρασης στην εκπαίδευση, στην κινητικότητα τους, στην επικοινωνία και στην καθημερινότητα τους.

Go top

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies όπως ορίζεται στην σελίδα πολιτικής. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.